Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ίσως το… κύκνειο άσμα του Ποτσετίνο!!

Ίσως το… κύκνειο άσμα του Ποτσετίνο!
Η Χετάφε νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Εσπανιόλ στο πρώτο χρονικά σημερινό παιχνίδι για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Έτσι οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κοντά στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έστω κι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρόκειται για μια νίκη της Χετάφε η οποία μπορεί να φέρει αλλαγές στη σημερινή της αντίπαλο.

Η Εσπανιόλ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να περνάει δύσκολες ώρες στον πάγκο της και κατά πολλούς να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέδρο Λεόν στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από μια ατομική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πίεσαν τους παίκτες της Χετάφε, αλλά έφτασαν λίγες φορές σε θέση βολής. Έχοντας οκτώ σουτ, εκ των οποίων τα τέσσερα μόνο προς την εστία, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Ίσα – ίσα που αντί για αυτό δέχθηκαν κι ένα ακόμη γκολ! Στο 90ο λεπτό ο Μανέ σκόραρε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων το οποίο σφράγισε τη νίκη για τους παίκτες της Χετάφε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: