Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο»


Χριστόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο»
Απογοητευμένος, παρά τη νίκη με 1-0 που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χριστόπουλος, λόγω του δευτέρου ημιχρόνου και της εικόνας που παρουσίασε ο «Άγιαξ της Ηπείρου».

Μάλιστα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για το θέαμα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του σε αυτό.

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι όπως το περίμενα, δύσκολο. Μπήκαμε καλά περιορίσαμε τον αντίπαλο, είχαμε μεγάλη κατοχής μπάλας, αλλά δεν ήμασταν καλοί μέσα και γύρω από την περιοχή του ΟΦΗ και δεν κάναμε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον όσο και στην πίεση όταν κάναμε οργανωμένη άμυνα.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και να τον ευχαριστήσω για την καθοριστική συμβολή του. Μας βοήθησε να πάρουμε σήμερα τους τρεις πόντους. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Το πρόγραμμα δυσκολεύει πάρα πολύ τώρα. Βήμα-βήμα, θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε τα παιχνίδια».


Σχετικά με το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα εν όψει δύσκολων αγώνων:


«Δεν νομίζω ότι εμφανίζουμε σημάδια κόπωσης. Ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι με τον Άρη, απ' ό,τι σήμερα. Δεν βγάλαμε ένταση στο δεύτερο μέρος και στη συνέχεια η ανάγκη και θέληση για το τρίποντο βάρυνε κάπως τα πόδια, αλλά δεν υπάρχει κούραση».


Για τα 28 χρόνια που πέρασαν από τότε που ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε 3 συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο Super League:


«Είναι πολύ όμορφο για μας και ιδιαίτερα για εσάς που ασχολείστε με τα στατιστικά στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: