Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Δεν έχει ταβάνι…!!


Δεν έχει ταβάνι…
Έτοιμος να κάνει άλλη μια νίκη στην έδρα του είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς κανένα πρόβλημα και υποδέχονται την Κυριακή τον Πανιώνιο στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του παίζουν για το τρίποντο και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει τον ΠΑΟΚ, θα βρεθούν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας. Ιδιαίτερα και… καινούργια προβλήματα δεν υπάρχουν αφού ο Περόνε είναι και πάλι εκτός αποστολής όπως και ο Πιπίνης που είναι τραυματίας.

Αντίθετα, στην αποστολή είναι και πάλι ο Κωστούλας, μετά από αρκετό καιρό, ενώ ο Γιαλούσης είναι και αυτός μέσα.

Αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ίσως να μην υπάρξουν, αφού η παρουσία των Αρκάδων κόντρα στον Ατρόμητο, ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά οι είκοσι ποδοσφαιριστές του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Κωστούλας, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Κωστούλας, Γιαλούσης, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Περόνε, Καστέλς.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: