Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Άντερλεχτ παντός καιρού!!

Άντερλεχτ παντός καιρού
Τι και αν χιόνιζε;

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ;

Η Άντερλεχτ κατάφερε να περάσει εμφατικά και από την έδρα της Γκέρμιναλ την οποία και νίκησε με 4-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος φτάνοντας τις πέντες νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Jupiler League.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Λάρενμπερχ στο 12’. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπρούνο στο 34’, ενώ έκαναν το 2-1 στο 42' με τον Μποκανί.

Οι ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν εκεί από όπου τελείωσαν το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Έτσι, ο Ζιλέ, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 3-1 αυξάνοντας τη διαφορά τερμάτων. Οι «μωβ» δεν πήραν το πόδι τους από το «γκάζι», με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα στο 83’ με τον Λακοβένκο, ο οποίος έκανε το 4-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, Λόκερεν και Ζούλτε- Βάρεγκεμ επικράτησαν εκτός έδρας των Μονς και Γάνδης με 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. Σπουδαίο «διπλό» πήρε και Μπέβερεν στην έδρα της Μαλίν την οποία και νίκησε με 1-0. Τη «δύναμη» του γηπέδου της εκμεταλλεύτηκε η Κόρτραϊκ που επιβλήθηκε της Σερκλ Μπριζ με 3-1.

Η (17η) αγωνιστική:

Παρασκευή (23/11)
Σταντάρ Λιέγης- Λιρς 3-0

Σάββατο (24/11)

Γκέρμιναλ- Άντερλεχτ 1-4
Γάνδη- Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-1
Μονς- Λόκερεν 1-2
Μαλίν- Μπέβερεν 0-1
Κόρτραϊκ- Σερκλ Μπριζ 3-1

Κυριακή (25/11)

Κλαμπ Μπριζ- Σαρλερουά
Γκενκ- Λέουβεν

Η επόμενη αγωνιστική (18η):

Κλαμπ Μπριζ- Μαλίν
Άντερλεχτ- Σερκλ Μπριζ
Σαρλερουά- Κόρτραϊκ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκέρμιναλ
Λέουβεν- Γάνδη
Λόκερεν- Γκενκ
Λιρς- Μονς
Μπέβερεν- Σταντάρ Λιέγης



πηγή: sport24.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: