Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σαβιόλα: «Αγγίξαμε το τέλειο»

Σαβιόλα: «Αγγίξαμε το τέλειο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το θρίαμβο της Μάλαγα με 4-0 επί της Βαλένθια είναι ο επιθετικός της πρώτης, Χαβιέ Σαβιόλα. Τα γκολ από τον ίδιο αλλά και από τους Πορτίγιο, Σάντα Κρους και Ίσκο οδήγησαν τους Ανδαλουσιάνους στο τρίποντο.

Η Μάλαγα ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς σε 13 αγώνες και ο Αργεντινός υποστηρίζει ότι η ομάδα του δε θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

«Γνωρίζαμε ότι δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη διότι η Βαλένθια είναι μια σπουδαία ομάδα», τόνισε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα ο 31χρονος επιθετικός και συνέχισε:

«Έχουν πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και το εκτελέσαμε σχεδόν τέλεια».

Όταν ρωτήθηκε αν η Μάλαγα επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος αυτός απάντησε: «Παίξαμε πολύ καλά. Επαναλάβαμε τις εμφανίσεις που κάναμε στην αρχή της σεζόν και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Ο Αργεντινός άσος μεταγράφηκε στη Μάλαγα την τελευταία ημέρα του μεταγραφικού παραθύρου στην Ισπανία από την Μπενφίκα και πιστεύει ότι η αλλαγή αυτή περιβάλλοντος του έκανε καλό όσον αφορά την όρεξη του για νέες επιτυχίες στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η ομάδα καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο σύλλογο και νιώθω πολύ άνετα εδώ.

Με ικανοποιεί ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα τώρα και ότι τα κάνουμε όλα σε πολύ υψηλό επίπεδο
», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: