Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Έχει κλείσει σε άλλη ομάδα ο Ναπολεόνι»

«Έχει κλείσει σε άλλη ομάδα ο Ναπολεόνι»
Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Παράσχος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι και τον παράγοντα τύχη, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του και έφυγε με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ.

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έδειξε και σήμερα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αφού την γλιτώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να κάνουμε φάσεις στην επανάληψη. Οι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασαν, είναι η αλήθεια, ενώ και το γήπεδο ήταν πολύ κακό. Αν και κάνω λάθος και οι αλλαγές της ΑΕΚ ήταν αναγκαστικές. Μπορούμε πλέον να ατενίσουμε καλύτερα το μέλλον μας, μετά και από αυτή τη νίκη. Εύχομαι στην ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Ο Ναπολεόνι ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης. Είχε προβλήματα με το πόδι του και μπήκε μετά από 1,5 μήνα. Μακάρι να μη του βγει κάποιος τραυματισμός. Να τον έχουμε ως τον Δεκέμβρη, γιατί έχει κλείσει σε άλλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: