Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Θα έχουν δουλειά οι αμυντικοί μας»

«Θα έχουν δουλειά οι αμυντικοί μας»
Στην επιθετική τριάδα των Περόνε, Ράγιος και Ναβάρο του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Αλέξανδρος Κούρος του Πανιωνίου, τονίζοντας ότι στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η αμυντικοί του «Ιστορικού» θα έχουν πολύ δουλειά με στόχο να τους αναχαιτίσουν.

«Στην αρχή είχαμε άγχος, όσο όμως κερδίζαμε απελευθερωθήκαμε και παίρναμε νίκες εύκολα», ανέφερε για την μέχρι τώρα πορεία των Νεοσμυρνιωτών στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Σίγουρα είναι καλή ομάδα ο Αστέρας και διαθέτει δύσκολη έδρα. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε με άλλη όψη τα πράγματα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα: «Η επιθετική του τριάδα, Περόνε, Ναβάρο, Ράγιος είναι πολύ επικίνδυνοι. Καλοί παίκτες. Θα έχουν δουλειά οι αμυντικοί μας. Πρέπει να τους κλείσουμε. Προσωπικά έχω το ιδανικό άγχος μιας και είμαι αμυντικός. Θα μπω συγκεντρωμένα και παθιασμένα. Δεν υπάρχει άγχος».

Για την κατάσταση της ομάδας και αν οι νεαροί παίκτες νιώθουν πιο απελευθερωμένοι: «Σίγουρα στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε άγχος, ήταν δύσκολα στην αρχή τα πράγματα. Όσο όμως κερδίζαμε το άγχος υποχωρούσε και παίζαμε πιο απελυθερωμένα, με αποτέλεσμα να πάρουμε κάποιες νίκες πιο εύκολα».

Για την εμπειρία της Ελπίδων: «Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά έτσι ώστε μια μέρα να πάω στην Εθνική Ανδρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: