Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Τα λέει όλα η στατιστική»

Μαρκόπουλος: «Τα λέει όλα η στατιστική»
Ικανοποιημένος για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά το 72-63 του ΠΑΟΚ επί του Άρη.

Ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως σημαντικό ρόλο στο ροζ φύλλο έπαιξε ένα καλάθι του Λεωνίδα Κασελάκη προς το τέλος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κόσμο των «κίτρινων» για την παρουσία του στο «Αλεξάνδρειο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και είδε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά τα ματς. Παίξαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα καλό μπάσκετ. Αν εξαιρέσουμε προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και αρχές τετάρτου, όπου ο Άρης πλησίασε επικίνδυνα. Βάλαμε ένα σημαντικό καλάθι με τον Κασελάκη. Νομίζω ότι η στατιστική τα λέει όλα. Ήμασταν παντού καλύτεροι, εκτός από τα λάθη, που πρέπει να τα προσέξουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Στόχος της ομάδας είναι η εξυγίανση. Η απουσία ενός παίκτη μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τα ρόστερ των ομάδων είναι πολύ φτωχά. Δεν ξέρουμε πως θα είναι τα ρόστερ αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: