Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Διοικητικές ανακατατάξεις προσεχώς…!!

Διοικητικές ανακατατάξεις προσεχώς…
Μετά το αυριανό (19:30) παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα κορυφωθούν οι «ζυμώσεις» για την ανεύρεση των προσώπων που θα συνθέσουν τη νέα διοίκηση του Αρη.

Η προτροπή των δικηγόρων που χειρίζονται την υπαγωγή στο άρθρο 99, να μην πάει η ΠΑΕ στην εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς διοίκηση Πρωτοδικείου, άλλαξε άρδην τη στάση της «Κοινωνίας Μελών Αρη».

Αν και οι Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και την απόφαση να μην υπάρχει κάποιο μέλος παλαιότερων διοικήσεων (Ζαμπέτας), τις επόμενες μέρες θα αναδειχθούν τα πρόσωπα της νέας διοίκησης της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Συγχρόνως, υπάρχει η πιθανότητα να προταθεί στον Κατσιαούνη να παραμείνει σε εξωδιοικητικό πόστο, δηλαδή κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.

Αλλαγές στα μετόπισθεν

Τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να κάνουν οι Πασσιαλής – Μπουγιουκλής στην άμυνα. Το τεχνικό δίδυμο επικεντρώνει στο συγκεκριμένο σημείο το πρόβλημα του Άρη και ως δεξί μπακ θα παίξει ο Καζναφέρης και ο Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας (δηλαδή στη φυσική του θέση).

Ο Γκέσιος, που επιστρέφει από την τιμωρία του, έχει το προβάδισμα να καλύψει το κενό στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, ενώ στα αριστερά ο Σουνάς είναι ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του τιμωρημένου Γιαννιώτα. Εκτός αποστολής θα μείνουν και οι τραυματίες Πουλίδο, Ηρακλής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: