Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Μας στοίχισε η έλλειψη φρεσκάδας»

«Μας στοίχισε η έλλειψη φρεσκάδας»
Στο μικρό διάστημα που είχε στη διάθεση της η Ρεάλ Σοσιεδάδ από τον προηγούμενο αγώνα, απέδωσε την εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 με την Οσασούνα, ο τεχνικός της ομάδας Φιλίπ Μοντανιέ.

Οι γηπεδούχοι Βάσκοι είχαν την ευκαιρία να ανεβούν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αλλά έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι για το σύνολο του Μοντανιέ μέσα σε λίγες ημέρες μετά τη νίκη με 4-0 επί της Βαγιεκάνο τη Δευτέρα.

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε δύο μέρες διαφορά όσον αφορά την ξεκούραση και σε αυτό τον αγώνα φάνηκε ότι αυτό έκανε τη διαφορά», παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πάντως παλέψαμε ως το τέλος του αγώνα, όπως κάνουμε σε τόσες περιπτώσεις, αλλά είχαμε έλλειψη φρεσκάδας.

Είναι λιγάκι απογοητευτικό, γιατί θέλαμε να πετύχουμε την τρίτη σερί νίκη μας εντός έδρας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά αλλά ήμασταν λιγότερο άνετοι με την μπάλα στα πόδια για το λόγο ότι η Οσασούνα μας πίεσε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά, πολύ συμπαγείς σίγουρα. Δεν είχαμε τύχη στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποιοτικό ποδόσφαιρο που μας αρέσει. Παρόλα αυτά παραμένουμε σε θετικό μομέντουμ, μένοντας 3 αγώνες αήττητοι».

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη ένατη θέση με 17 πόντους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: