Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Αν ο Κόντε είναι Special One, εγώ είμαι Νormal One»

«Αν ο Κόντε είναι Special One, εγώ είμαι Νormal One»
Απολαυστική ήταν η συνέντευξη του τεχνικού της Ίντερ Αντρέα Στραματσιόνι, μετά την σημαντική νίκη της ομάδας του με 2-1, απέναντι στη Νάπολι. Ο κόουτς των «νερατζούρι» όταν πιέστηκε να κάνει συγκρίσεις του τεχνικού της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, απάντησε πως « αν ο Κοντέ είναι ο Special One, εγώ είμαι ο Νormal One».

O Αντρέα Στραματσιόνι, υπερασπίστηκε την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Καμπιάσο σαν στόπερ και τον Γκουαρίν ως πλέι-μέικερ πίσω από τους δύο επιθετικούς στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Νάπολι: «Ήταν μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε. Θα πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά, ειδικά για τη δουλειά που έκαναν με το να καταστρέφουν τις επιθέσεις της Νάπολι. Σε αυτή την πρώτη χρονιά ανοικοδόμησης της Ίντερ, είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι είμαστε ενωμένοι και αυτό είναι που μετράει» τόνισε ο 36χρονος κόουτς και συνέχισε:

«Δεν έχω έναν καθαρόαιμο πλέι-μέικερ και σε αυτό το ματς χρησιμοποίησα τον Γκουαρίν σε αυτή τη θέση. Στη συνέχεια του αγώνα του ζήτησα να θυσιάσει κάποια από τα επιθετικά του καθήκοντα για να κλείσει τον Ζουνίγκα. Τον Καμπιάσο τον διάλεξα για την αμυντική κατανομή μας, αλλά και για να διαβάζουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων μας» κατέληξε ο Στραματσιόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: