Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η αναζήτηση μεσοεπιθετικών και ο «Κατσούρ»

Λεπτομέρειες απομένουν, ώστε ο Κώστας Κατσουράνης να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, διάρκειας 18 μηνών.
Η απόκτηση του διεθνούς χαφ από τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα είχε ανακοινωθεί ήδη, αν υπήρχε κάποιος στην ΠΑΕ με δικαίωμα υπογραφής. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο ενάμιση έτους και αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν «χαλάσει» η συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε επαφή με την Καρπάτι για την περίπτωση του Λούκας. Αυτή τη στιγμή παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στους «ασπρόμαυρη» και την ουκρανική ομάδα, η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον πουλήσει - αν και το συμβόλαιό του λήγει Δεκέμβριο του 2013 - και είναι πιθανό η όποια κίνηση να μετατεθεί για το καλοκαίρι.

Ωστόσο, στην Τούμπα «καίγονται» για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό και ίσως γίνει κίνηση για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο ότι μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν οι μεσοεπιθετικοί που θα έχουν αποκτηθεί θα είναι τρεις. Δύο στα άκρα και ένας παίκτη που μπορεί να παίξει ως δεύτερος φορ.

Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Ολαϊτάν της Βέροιας, αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμάται ότι ο νεαρός άσος δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα και να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα.

Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ (20:30) θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πλαταμώνα (Αιγινιακό, ομάδα της Football League) στο ΔΑΚ Κατερίνης. Το μεγάλο ερώτημα για αυτή την αναμέτρηση είναι αν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Γκαρσία και Γεωργιάδη.

Οι δύο παίκτες προέρχονται από σημαντικό διάστημα απουσίας λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης προανήγγειλε αλλαγές, αν και για το πρωτάθλημα οι Θεσσαλονικείς έχουν υποχρεώσεις τη Δευτέρα.sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: