Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Φαλκάο: «Ευχαριστώ τον Θεό, γι' αυτή την εμπειρία»

Φαλκάο: «Ευχαριστώ τον Θεό, γι' αυτή την εμπειρία»
Mε την μπάλα του αγώνα στα χέρια του και με την ευτυχία, για την μεγάλη στιγμή που έζησε σαν παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μετά το «πενταρέ» που σημείωσε, κόντρα στην Λα Κορούνια.

Ο Κολομβιανός στράικερ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «ροχιμπλάνκος» που σημείωσε πέντε τέρματα σε έναν αγώνα και ο πρώτος εδώ και δέκα χρόνια που έχει σημειώσει πέντε τέρματα σε ένα παιχνίδι.

Τελευταίος, το είχε καταφέρει ο Φερνάντο Μοριέντες με τη φανέλα της Ρεάλ, κόντρα στην Λας Πάλμας, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. «Θα πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στην ομάδα, για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Ευχαριστώ τον Θεό που έζησα, έναν τέτοιο αγώνα. Ήθελα ν’ αφήσω το σημάδι μου στην ιστορία της ομάδας. Δυναμώνουμε πολύ σαν ομάδα, αγωνιστικά και πνευματικά κι αυτό είναι το σημαντικό», είπε ο Φαλκάο που τόνισε πως εκείνον τον ενδιαφέρει πρώτιστα, να βελτιώνεται σαν παίκτης.

Όσο για την μπάλα του αγώνα: «Μηνύματα με πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες των συμπαικτών μου, για τη χαρά που τους έδωσα. Αυτό είναι που με συνάρπασε περισσότερο», είπε ο σούπερ σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: