Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μέσι: «Όμορφο το ρεκόρ, σημασία όμως έχει η νίκη»

Μέσι: «Όμορφο το ρεκόρ, σημασία όμως έχει η νίκη»
Ο Λιονέλ Μέσι, δεν θέλησε να σταθεί στο ρεκόρ του, με τα 86 τέρματα μέσα στο 2012, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπέτις και τόνισε πως το σημαντικό είναι πως η ομάδα του νίκησε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Για μια ακόμα φορά ο Μέσι, εμφανίστηκε μετριόφρων για τα κατορθώματα του και δεν θέλησε να πει πολλές κουβέντες για το ρεκόρ ρου Γκερντ Μίλλερ που κατέρριψε στο ματς με την Μπέτις: «Ήταν πολύ δύσκολη η επίσκεψη μας εδώ στο «Βιγιαμαρίν», όπως πάντοτε. Η Μπέτις ερχόταν από καλή πορεία στην Λίγκα και παίζει πολύ καλά, γι’ αυτό είναι μια σημαντική νίκη» τόνισε αρχικά ο Μέσι.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πιέστηκε να μιλήσει για το ρεκόρ, αλλά αρκέστηκε να πει: «Το ρεκόρ είναι όμορφο και έχει τη σημασία του, ωστόσο το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και διατηρήσαμε την απόσταση από τους ανταγωνιστές μας. Αυτό είναι που συγκρατώ, φεύγοντας από το γήπεδο. Ο στόχος μου, όταν άρχισε αυτή η χρονιά (σ.σ το 2012) ήταν να πάρουμε όλους τους τίτλους σαν ομάδα».

Όσο για το ενδεχόμενο να πάρει ο Ινιέστα την «Χρυσή Μπάλα», υπογράμμισε: «Πιστεύω πως αν ο Άντρες (σ.σ Ινιέστα), πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» θα το αξίζει και το αποδεικνύει στο γήπεδο, από παιχνίδι σε παιχνίδι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: