Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Νιώπας : «Το 90% των ποδοσφαιριστών μας είναι ΠΑΟΚτσήδες»

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του με ΠΑΟΚ και Απόλλων Καλαμαριάς.

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Απόλλων Καλαμαριάς, και πόσο θα κοστίσουν τα εισιτήρια:

«Θα είναι γιορτές και τα δύο παιχνίδια. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 5.500 αλλά τα εισιτήρια που εκδόθηκαν είναι 4.700 και οι τιμές είναι 8, 10 και 15 ευρώ.

Εμείς θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να το γιορτάσουμε, άλλωστε το 90% των ποδοσφαιριστών μας είναι ΠΑΟΚτσήδες. Θα χαρούμε αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο, ας είμαστε ρεαλιστές. Ο ΠΑΟΚ θα είναι στην έδρα του την Τετάρτη».


Για την ομάδα του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες:

«Με τον Εργοτέλη ήμασταν πολύ καλοί, έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα με καλούς παίκτες για τη Φούτμπολ Λιγκ όμως όχι για τη Σούπερ Λιγκ.

Θεωρώ ότι τα χρήματα της πολιτεία είναι ελάχιστα, αλλά από την άλλη όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει να κάνει κάτι άλλο. Θεωρώ ότι το πρόβλημα το δημιουργήσαμε μόνοι μας. Φταίμε και εμείς όχι μόνο το κράτος. Αν δεν μπορείς να είσαι Πρόεδρος σε μια ομάδα γιατί να είσαι.

Εμείς είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Δεχόμαστε τηλεφωνήματα από παίκτες της Α? εθνικής ώστε να έρθουν στην ομάδα μας. Έχουμε πληρωμένους όλους τους παίκτες μας.

Θεωρώ ότι παίζουμε το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, με γεμάτη την κερκίδα και τον κόσμο να μας ακολουθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: