Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Δίνω άλλοθι στον Αλαφούζο γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο»

Θεοδωρίδης: «Δίνω άλλοθι στον Αλαφούζο γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο»
«Πυρ και μανία» κατά του Γιάννη Αλαφούζου και τις δηλώσεις του περί διαιτησίας μετά το ντέρμπι, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Βλέπει φαντάσματα και πρέπει κάποιος να τον σταματήσει. Του δίνω άλλοθι γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που κατήγγειλε επεισόδια σε βάρος των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονταν στο μπουθ αλλά και στα αποδυτήρια.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, χαρακτήρισε διδακτικό για την συνέχεια της σεζόν καθώς όπως είπε μία τέτοια ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον Ολυμπιακό.

«Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έγινε ωραίο ματς. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, εγώ τα βλέπω όπως είναι. Ο Παναθηναϊκός είναι 16 βαθμούς πίσω άρα δεν είχαμε πρόβλημα από αυτή την πλευρά. Δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε γιατί όλοι το περίμεναν εύκολο το ματς και έλεγαν για θριάμβους όλη την εβδομάδα. Με τα λόγια δεν κερδίζεις ποτέ», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης που στην συνέχεια όμως αναφέρθηκε σε επεισόδια που έγιναν στο μπουθ.

«Στον αγωνιστικό χώρο όλα ήταν καλά αλλά στο μπουθ έγινε μεγάλη φασαρία. Οκτώ άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν και δεν τους άφηναν. Έγιναν και επεισόδια έξω από τα αποδυτήριά μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στα όσα είπε περί διαιτησίας ο Γιάννης Αλαφούζος. «Καταδικάζω τις δηλώσεις του κ.Αλαφούζου που είδε φαντάσματα για την διαιτησία. Στον κ. Αλαφούζο βέβαια δίνω άλλοθι γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Έχει παραγίνει αυτό. Τα έβαλε με τον Μάνταλο, τον Σπάθα. Ρίχνουν λάσπη συνέχεια και λένε για ενόχους που δεν έχουν δικαστεί καν. Κάποιος πρέπει να τα σταματήσει αυτά. Τώρα όσο για μας, τον Ολυμπιακό, είναι δίδαγμα η ισοπαλία γιατί για μένα, σαν Ολυμπιακό, είναι σαν ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: