Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Άλλος αποφασίζει πού θα φθάσουμε…»

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Πλατανιά με τη Βέροια, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας, αλλά και το παράπονό του για τη διαιτησία.
«Είμαι με δυο καρδιές. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή να είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα. Μάλλον με όλα που γίνανε πρέπει να καταλήξω και να είμαι χαρούμενος», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Χανιωτών στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και να γίνουνε τα πράγματα πιο εύκολα για μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχανε κάποια προβλήματα με κάποια παιδιά που βγήκανε στο δρόμο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές που δεν έπρεπε να γίνουνε. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε κάποια πράγματα γιατί δεν μας συνέφερε το αποτέλεσμα να είναι στο "Χ".
Εκεί ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα από λάθη δικά μας. Τους δώσαμε πολύ εύκολα την μπάλα και χωρίς λόγο. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος αφού ο αντίπαλός είχε την ευκαιρία στο τέλος και με το πέναλτι αλλά και με τις ευκαιρίες που είχε.
Δεν έχω από κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Υπάρχουνε περιθώρια βελτίωσης γιατί ζητάμε να γίνει κάτι καλύτερο και εκεί έχουμε πολύ δουλειά ώστε κάθε Κυριακή να είμαστε καλύτεροι».
Συνεχίζοντας ενόψει της συνέχειας, ο Αναστασιάδης πρόσθεσε: «Εμείς θα τα δώσουμε όλα αλλά άλλος αποφασίζει. Η Παναγιά έτσι θέλει. Θα μπορούσε να γίνει το πέναλτι γκολ και να χάναμε ή να βάζαμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να ήμασταν χαρούμενοι. Επειδή τα γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα, δουλειά, το κεφαλάκι κάτω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Είμαι από τους ανθρώπους που δεν είμαι για να δημιουργώ προβλήματα. Ο προπονητής έχει πολλές πτυχές και πολλά πράγματα να κάνει. Ο κόσμος έρχεται πληρώνοντας το εισιτήριό του γιατί αγαπάει την ομάδα και μπορεί να πετάξει ένα μπουκάλι, να βρίσει πιστεύοντας ότι βοηθάει έτσι.
Εμείς είμαστε για να κρατήσουμε τα παιδιά και τους ανθρώπους που είναι στον πάγκο να μην πάνε στον διαιτητή. Αν πάμε στην περίπτωση ότι ο διαιτητής μας αδίκησε δεν κερδίζεις τίποτα αν πας πάνω του.
Αγανάκτησα για δύο φάσεις που είναι παρόμοιες. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου σφυρίζει fair play ενώ βγήκαμε κόντρα επίθεση για να βάλουμε γκολ και στο 93΄ όπου κοντεύουμε να χάσουμε το παιχνίδι καθώς ο Ιγκόρ έχει μία σκαριά από το γόνατο μέχρι κάτω του ζήτησα να κάνει ότι και νωρίτερα.
Για αυτό και εκείνη την στιγμή αγανάκτησα. Δεν είπα τίποτα και ανθρώπινα βγήκε ένα παράπονο από μέσα μου. τίποτα άλλο».
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα ακόμη. Εγώ θα δουλέψω πολύ με τα παιδιά αυτά και όταν θα έχω πλήρη άποψη για τα παιδιά θα τα μάθετε. Πάντως και στην Μπαρτσελόνα χωράει ένας καλός παίκτης και μακάρι να τον βρούμε.
Δεν ενδείκνυται όμως ο Γενάρης για μεταγραφές. Είναι πάρα πολύ μικρό το διάστημα για να εγκλιματιστούν εκτός και αν τον γνωρίζεις. Να έρθει κάποιος που να είναι ξένο σώμα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σωστός επαγγελματίας για να μπει άμεσα στην φιλοσοφία».
Για τη συμπαράσταση του κόσμου του Πλατανιά, ο Αναστασιάδης κατέληξε: «Ο κόσμος είναι μαζί μας όπως και με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό έχουμε έναν λόγο παραπάνω να δουλέψουμε. Για το που θα πάμε άλλος αποφασίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: