Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Κλείστε στόματα»

«Κλείστε στόματα»
Την εκτίμηση πως η Λάτσιο μπορεί να παίξει το ρόλο της αντι-Γιουβέντους εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Βόσνιος χαρακτήρισε σημαντική την αναμέτρηση με τη Μπολόνια, τονίζοντας πως με μια ακόμα νίκη θα καταφέρουν να πείσουν περισσότερους για την αξία της ομάδας του. Ο Πέτκοβιτς δεν αποκάλυψε τις επιλογές του για το παιχνίδι, αλλά έδειξε να υπολογίζει στον Μίροσλαβ Κλόζε.

Είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Καμπιονάτο. Ανέλαβε τη Λάτσιο χωρίς να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προσδώσει αγωνιστική ταυτότητα και χαρακτήρα σε μια ομάδα την οποία λίγοι υπολόγιζαν στην αρχή της χρονιάς. Ο λόγος για τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδας του στη Μπολόνια, ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη, ώστε να πειστούν ακόμα περισσότεροι για την αξία της ομάδας της Ρώμης.

«Στη Μπολόνια πάμε για να νικήσουμε και να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί να αμφισβητήσουμε τα πρωτεία της Γιουβέντους. Για μένα εμείς είμαστε η αντι-Γιουβέντους και αυτό θα το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Δεν είναι πολλοί αυτοί, όμως, που σας θεωρούν ικανούς να διεκδικήσετε το πρωτάθλημα από τη «Γιούβε». «Ακόμα καλύτερα. Όσο δεν μας υπολογίζουν, τόσο εμείς θα πεισμώνουμε και θα πετυχαίνουμε μεγάλες νίκες. Στην αρχή ήταν ακόμα λιγότεροι εκείνοι που πίστευαν στις δυνατότητές μας, τώρα είναι στο χέρι μας να πείσουμε ακόμα περισσότερους. Μια νίκη στη δύσκολη έδρα της Μπολόνια είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε πόσα μπορούμε να πετύχουμε φέτος», απάντησε ο Βόσνιος.

Η νίκη της Ρόμα σας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσετε και εσείς; «Η Ρόμα είναι μια από τις άλλες 19 ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων. Θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή και για αυτό και μόνο θα πρέπει να νικήσουμε τη Μπολόνια», τόνισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε; «Ακόμα δεν ξέρω αν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω», είπε ο προπονητής της Λάτσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: