Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Μέγιστη συγκομιδή βαθμών μέχρι τις γιορτές»

«Μέγιστη συγκομιδή βαθμών μέχρι τις γιορτές»
Να μην ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αλλά να παλεύουν τα δικά τους παιχνίδια μέχρι το τέλος, ζήτησε από τους παίκτες του ο Στέφανο Πιόλι. Ο προπονητής της Μπολόνια παραδέχτηκε πως η ομάδα του φιλοξενεί μια δύσκολη αντίπαλο, αλλά τόνισε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη βαθμών. Για το λόγο αυτό πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε να νικήσουν τη Λάτσιο, παρά την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η ανάγκη συγκομιδής βαθμών είναι επιτακτική. Η Μπολόνια θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και για αυτό το λόγο ο αγώνας με τη Λάτσιο αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αυτό είναι το νόημα όσων δήλωσε την παραμονή του αγώνα ο Στέφανο Πιόλι.

«Θέλω μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος να είμαστε όσο πιο μακριά μπορούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουμε μεγάλη ανάγκη βαθμών και στο παιχνίδι με τη Λάτσιο πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ούτε ποια παιχνίδια ακολουθούν και αν σε αυτά έχουμε περισσότερες πιθανότητες συγκομιδής βαθμών. Ο αγώνας με τη Λάτσιο είναι δύσκολος, η ομάδα του Πέτκοβιτς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη», τόνισε ο Πιόλι.

Υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί ο Κλόζε. Θα είναι ένα στοιχείο υπέρ της Μπολόνια μια πιθανή απουσία του Γερμανού; «Η επιθετική γραμμή των αντιπάλων μας είναι πολύ ισχυρή, ενώ και οι μέσοι έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ανεξάρτητα από το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Κλόζε, απαιτείται μέγιστη προσοχή από όλους μας. Η Λάτσιο ανήκει στις μεγάλες ομάδες, δικαιούται να θεωρείται μεγάλη ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κερδίσουμε ένα δύσκολο ματς», απάντησε ο Στέφανο Πιόλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: