Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως ο τραυματισμός του Σιόβα δεν του επέτρεψε να περάσει ακόμη έναν επιθετικό στο ματς, ενώ πρόσθεσε πως δεν του άρσε το γεγονός πως στις κερκίδες δεν υπήρχαν φίλοι των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου:

Τι γεύση σας αφήνει απόψε ο Ολυμπιακός;

«Σήμερα ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας, τα ντέρμπι πάντα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά στις δύο ομάδες, αυτό χαρακτηρίζει την κατάσταση. Συνήθως η ομάδα που βρίσκεται χαμηλότερα, δείχνει να το παλεύει περισσότερο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, κάναμε λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν. Στην επίθεση είχαμε δύο φορές την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς και δεν το καταφέραμε».

Πώς εξηγείτε την καθίζηση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος; Γιατί έγινε αλλαγή ο Ιμπαγάσα; Υπάρχει κούραση;


«Όπως είδατε δεν αλλάξαμε τη στρατηγική μας. Ο Ιμπαγάσα είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής υψηλής ποιότητας, όμως δεν έχει τη φυσική κατάσταση να παίξει 90 λεπτά στην ίδια απόδοση. Όμως δεν αλλάξαμε τη στρατηγική μας και η λογική του Μασάντο ήταν να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Δεν θεωρώ ότι φταίει αυτό».

Δείξατε με τις αλλαγές ότι σας αρκεί η ισοπαλία;

«Όχι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, γιατί ο Ολυμπιακός δουλεύει πάντα για να νικήσει. Ήθελα να βάλω δεύτερο επιθετικό, αλλά τραυματίστηκε ο Σιόβας και δεν μπόρεσα».

Ήταν το πρώτο σας κλασικό ντέρμπι στην Ελλάδα. Τι γεύση σας άφησε;

«Μια από τις μεγάλες διαφορές της Ελλάδας με την Πορτογαλία είναι ότι σήμερα δεν είχαμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Δεν μου αρέσει να παίζω τέσσερα-πέντε παιχνίδια χωρίς την υποστήριξη εκείνων για τους οποίους δουλεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: