Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Φραγκουλάκης: «Είμαστε μια οικογένεια στον Αστέρα»

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλης Φραγκουλάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη και τους στόχους της ομάδας.


Για την αλλαγή από τον Εργοτέλη στον Αστέρα:

«Κλιματικά υπάρχει θέμα, εδώ έχει περισσότερο κρύο, ποδοσφαιρικά έχω έρθει σε μια υγιή ομάδα και τα πάμε πολύ καλά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη;

«Είχαμε το απόλυτο και θέλαμε να το συνεχίσουμε, δεν καταφέραμε όμως να το κάνουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μας αιφνιδίασε το βαρύ γήπεδο αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς είδε τον Άρη:

«Ξέραμε ότι στον Άρη υπάρχουν παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους, και ότι θα έπαιζαν με πάθος. Εμείς χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το Πρωτάθλημα και αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του:

«Το να είσαι τρίτος στη βαθμολογία είναι ικανοποιητικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, να κλείσουμε με το απόλυτο και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το στόχο της ομάδας:

«Όταν πέρυσι έχεις τερματίσει 6ος, έχεις φτάσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου, έχεις βγει Ευρώπη προσπαθείς είτε να φτάσεις στα ίδια, είτε να κάνεις κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε ξανά στην Ευρώπη».

Για τον Τσιώλη και τους πολλούς ξένους στην ομάδα:

«Μια χαρά τα πάμε, είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ανέκαθεν υπήρχε αυτό με του ξένους αλλά είμαστε όλοι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: