Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Υποκλιθείτε στον κύριο Φαλκάο…!!(video)

Υποκλιθείτε στον κύριο Φαλκάο…(video)
Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς να πετύχει γκολ δεν του… κάθισαν ωραία.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είδε απέναντί του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να… επιστρέψει στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός φορ το… παράκανε, καθώς στο 6-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στου Γαλιθιάνους για την 15η αγωνιστική, πέτυχε τα πέντε (σε πέντε προσπάθεις) από τα έξι τέρματα της ομάδας του, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πόσο μεγάλος σκόρερ είναι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Κόστα και από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκε στον Φαλκάο. Ο Κολομβιανός στράικερ στο 28’ έκανε το 2-0 και στο 42’ διπλασίασε τα τέρματα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φαλκάο πέτυχε άλλα τρία τέρματα μέσα σε εφτά λεπτά, στο 64’ με πέναλτι, στο 67’ και στο 71’.

Παράλληλα έγινε και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που σκοράρει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι, μετά τον Φερνάντο Μοριέντες στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Λας Πάλμας στις 10 Φεβρουαρίου του 2002, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που πετυχαίνει πέντε γκολ.

Βαθμολογική ανάσα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο «Σαν Μαμές». Για τους Βάσκους το γκολ του Αντούριθ στο 34ο λεπτό ήταν αρκετό, ώστε να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.


Atletico Madrid vs Deportivo 6:0 GOALS HIGHLIGHTS από UCL2410



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: