Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Λόπεθ: «Οι οπαδοί είναι πάντα στο πλευρό μας»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη κόντρα στο Βύζαντα, την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας και για την αγάπη του κόσμου.


Για τη νίκη επί του Βύζαντα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Δεν ήταν εύκολο, παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί και συνεχίζουμε».

Για μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας και την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Φωκικό:

«Είδα την ομάδα πολύ καλή σ' αυτό το διάστημα του πρωταθλήματος. Γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να πάρουμε τους βαθμούς με τον Φωκικό, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια και για να κλείσουμε καλά το 2012 συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχουμε».

Για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδα:

«Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Λειτουργούμε καλά ως αμυντική γραμμή, αλλά όλη η ομάδα αμύνεται, από τους επιθετικούς μέχρι τους αμυντικούς»

Για τις πολλές ισοπαλίες:

«Δυστυχώς είχαμε πολλές ισοπαλίες. Μπορούσαμε σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια να έχουμε πάρει και να ήμασταν πιο ψηλά. Δε μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα αυτό. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω. Να έχουμε λίγο τύχη περισσότερο και πιστεύω ότι θα κάνουμε περισσότερες νίκες παρά ισοπαλίες πλέον».

Για το Ισπανικό στιλ στην ομάδα:

«Είμαστε 3 παίκτες από την Ισπανία. Έχουμε φέρει κι εμείς κάποια στοιχεία από το ισπανικό ποδόσφαιρο. Όταν ήρθαμε ο προπονητής μας είπε ότι θέλουμε κατοχή και παιχνίδι στο στυλ της Μπαρτσελόνα με κοντινές πάσες και αποστάσεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας όντως και είναι επικερδές το ότι έχοντας παίξει στην Ισπανία μπορούμε να ανταποκριθούμε σ' αυτό που θέλει ο προπονητής μας».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Ευχαριστώ για τη στήριξη που μου δείχνουν και σ' όλη την ομάδα. Είναι πάντα εκεί να μας συμπαρασταθούν. Θα τους δώσουμε κι άλλες χαρές. Δεν περίμενα με τίποτα αυτό το αγκάλιασμα. Δε γνώριζα πολλά για την ομάδα, δεν είχα το χρόνο να πληροφορηθώ πολλά, αλλά οι οπαδοί μας είναι πάντα στο πλευρό μας».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: