Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Πολυβόλο» η Κλαμπ Μπριζ!!

«Πολυβόλο» η Κλαμπ Μπριζ
Χωρίς να… ιδρώσει η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε εκτός έδρας της Γκέρμιναλ με σκορ 7-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι επιθετικοί του Χουάν Γκαρίδο ήταν σε σπουδαία βραδιά και «πυροβολούσαν» από όπου έβρισκαν, με αποτέλεσμα να έρθει το παραπάνω αποτέλεσμα.

Στο ματς η Μπριζ ήταν εκείνοι που μπήκε πιο αποφασισμένα, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα στο 3’ με τον Ντονκ. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε ο Μπάκα στο 31’, ενώ στο 34’ ο Λεστίν έκανε το 3-0. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Τσιτέ στο 58’, ο οποίος έδωσε «αέρα» τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του.

Τα αμυντικά κενά της άμυνας της Γκέρμιναλ ήταν μεγάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι επιθετικοί της Κλαμ Μπριζ. Έτσι, στο 64’ ο Μπάκα έκανε το 5-0. Το γκολ της τιμής για την Γκέρμιναλ έβαλε στο 71’ ο Ντάγιαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν σήκωσαν το πόδι τους από το «γκάζι», με αποτέλεσμα ο Ζλίμινγκ στο 84’ να κάνει το 1-6. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87’ ο Ρεφαέλοφ.

Στο άλλο ματς της ημέρας με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής η Γκένκ στην έδρα της επιβλήθηκε 4-1 της Λιρς.

Η (19η) αγωνιστική

Σταντάρ Λιέγης- Σαρλερουά 6-1
Γάνδη- Μπέβερεν 0-2
Κόρτραϊκ- Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-2
Μαλίν- Λόκερεν 2-1
Μονς- Άντερλεχτ 0-5
Σέρκλ Μπριζ- Λέουβεν 1-1
Γκενκ- Λιρς 4-1
Γκέρμιναλ- Κλαμπ Μπριζ 1-7


Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Κλαμπ Μπριζ- Μονς
Άντερλεχτ- Λέουβεν
Σαρλερουά- Γκέρμιναλ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκενκ
Λόκερεν- Γάνδη
Μαλίν- Σταντάρ Λιέγης
Λιρς- Σερκλ Μπριζ
Μπέβερεν- Κόρτραϊκ






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: