Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μοντέστο: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 3-1»

Μοντέστο: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 3-1»
Κόστισε στον Ολυμπιακό το γεγονός πως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να κάνει το 3-1, σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ζημιώνει ιδιαίτερα την ομάδα του, αφού η βαθμολογική διαφορά παραμένει μεγάλη.

«Πιστεύω ήταν ένα πολύ ωραίο ντέρμπι που πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ μας, στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες, δεν έγινε το 3-1, ήρθε η ισοφάριση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο μέρος. Βέβαια, είναι πολύ να σκοράρεις δυο γκολ σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 3-1, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του Μοντέστο, ο οποίος συνέχισε:

«Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε κερδίσει, βέβαια και ο βαθμός της ισοπαλίας δε μας ζημιώνει τόσο πολύ, αφού παραμένουμε στην πρώτη θέση και με διαφορά από τους διώκτες μας. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό παιχνίδι, όλοι όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: