Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τριάρα και «Au revoir» κορυφή!!

Τριάρα και «Au revoir» κορυφή
Η Μαρσέιγ γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 3-0 στο «Βελοντρόμ» από την Λοριάν για την 16η αγωνιστική της Ligue 1 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Καθοριστική η αποβολή του Καμπορέ στο 37’, με τη Λοριάν να παίρνει το προβάδισμα με πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση. «Λευκή» ισοπαλία (0-0) ανάμεσα σε Ρεμς και Μπορντό νωρίτερα.

Ο Αλιαντιέρ άνοιξε το σκορ στο 38’ μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καμπορέ, παράβαση για την οποία αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Η κατοχή της μπάλας παρέμεινε στους γηπεδούχους, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κορνέ έκανε το 0-2 (47’) και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους «μπακαλιάρους».

Οι Μασσαλοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και ως συνέπεια δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 70ο λεπτό από τον Μονέ Πακέ, που πλέον έδινε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Λοριάν. Οι νικητές ανέβηκαν έτσι στην όγδοη θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Μαρσέιγ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να περιμένει στραβοπάτημα της Λιόν στο ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: