Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αποθεωτική υποδοχή στην Τσέλσι!!


Αποθεωτική υποδοχή στην Τσέλσι
Το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι, έφτασε στην Ιαπωνία, η αποστολή της Τσέλσι. Οι «μπλε», έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους Ιάπωνες φιλάθλους στο αεροδρόμιο του Τόκιο και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης, κόντρα στην Μοντερέι.

Οι Λονδρέζοι αφίχθησαν στην Άπω Ανατολή έπειτα από πτήση που διήρκησε περισσότερες από 12 ώρες, ενώ, μόλις πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο, φρόντισαν όλοι να αλλάξουν τα ρολόγια τους και να γυρίσουν τους δείκτες… εννέα ώρες πίσω από αυτή της Αγγλίας!

Η Τσέλσι, μόλις «προσγειώθηκε», μετέβη με πούλμαν στη Γιοκοχάμα (απόσταση μιάμισης ώρας), όπου και θα διαμείνει για όσες μέρες παραμείνει στην Ιαπωνία.

Όπως έγινε γνωστό μετά το Σαββατιάτικο ματς με τη Σάντερλαντ, ο Οριόλ Ρομέου, λόγω προβλήματος τραυματισμού αποκλείστηκε από την αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης, όπου συμπεριλήφθηκε ο νεαρός άσος, Τζορτζ Σάβιλ. Εκτός έμεινε και ο Τζον Τέρι, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία που του έχει συσταθεί για το πρόβλημα στο γόνατο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: