Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν υπάρχει Β’ Εθνική για τον Άρη»!

«Δεν υπάρχει Β’ Εθνική για τον Άρη»!
Πεισμωμένοι να κλείσουν στόματα και ιδιαίτερα σε όσους φέρνουν τον Άρη… ήδη στη δεύτερη κατηγορία είναι στην ομάδα.

«Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να αφήσουμε αυτά που λένε κάποιοι περί Β’ Εθνικής, γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για εμάς», δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας, σκόρερ των «κίτρινων» στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν μετράει ποιος βάζει το γκολ, αλλά η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και δώσαμε το 100%.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω να βρούμε τα πατήματα μας και τις ψυχικές δυνάμεις για να κρατάμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τη νίκη.

Στα αποδυτήρια δώσαμε όρκο νίκης και είπαμε ότι θα δώσουμε το 100%. Αυτό κάνουμε. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πει το αντίθετο. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε με τον καινούργιο προπονητή. Ελπίζω να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια».

Όταν αλλάζει ο προπονητής, οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω. Δεν θεωρώ ότι με τους προηγούμενους υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να αφήσουμε αυτά που λένε κάποιοι περί Β’ Εθνικής, γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για εμάς. Ελπίζω να βρούμε τα πατήματα μας και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: