Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δεν αφήνει Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Παρά τα όσα υποστηρίζει δημοσίευμα της «Independent», ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολυμπιακό για χάρη της Πρέμιερ Λιγκ, ούτε έχει τέτοια πρόθεση για το μέλλον.
Ενα άκρως κολακευτικό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσίευμα υπήρχε χθες στην Αγγλία και μάλιστα από την εφημερίδα «Independent», ωστόσο προκάλεσε αίσθηση, διότι τονίζεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορεί να αγοράσει σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ!

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, πρόεδρος του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου, του Ολυμπιακού, θέλει να μπει στο κλαμπ των ξένων ιδιοκτητών αγγλικών συλλόγων. Ο 45χρονος εφοπλιστής αναζητεί την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σαν μια νέα πρόκληση, αφού γύρισε την τύχη του Ολυμπιακού, της ομάδας που υποστηρίζει από παιδί, καθώς όταν ανέλαβε είχε 90 εκατ. ευρώ χρέη» σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρεται ότι η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει την συνιδιοκτησία και πρέπει να αφήσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, τονίζεται ότι απέρριψε πρόταση να πάρει τη Ρέιντζερς, ότι είναι οπαδός της Λίβερπουλ και ότι μπορεί να πάρει σύλλογο της Τσάμπιονσιπ για να έχει συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους». Επίσημα, ο Ολυμπιακός δεν πήρε θέση, αλλά ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα, ούτε έχει τέτοια πρόθεση για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: