Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Δάσκαλοι οι Γκαρσία και Λίνο»

«Δάσκαλοι οι Γκαρσία και Λίνο»
Το εγκώμιο των Λίνο και Πάμπλο Γκαρσία «έπλεξε» σε δηλώσεις του ο Κώστας Σταφυλίδης.

Ο νεαρός αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» υπογράμμισε πως τόσο από τον Βραζιλιάνο όσο και από τον Παραγουανό έχει μάθει πολλά, ενώ μίλησε και για τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για το 2013.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σταφυλίδης στον τηλεμαραθώνιο για την Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδας:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού:

«Πάντα μία νίκη είναι καλή για την ομάδα, επιδρά θετικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά όπως έχω πει η ομάδα σε βάθος χρόνου θα ρολάρει και θα πάμε όλοι καλύτερα».

Για τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα ο Λίνο:
«Ο Λίνο είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Όλοι μαθαίνουμε από αυτόν και ακόμη περισσότερο εγώ που παίζουμε στην ίδια θέση. Είναι δάσκαλος, όπως και ο Γκαρσία, αφού είναι και οι γηραιότεροι μέσα στην ομάδα. Είναι καλό να υπάρχουν σε όλες τις ομάδες τέτοιοι ποδοσφαιριστές».

Για το πρώτο ματς στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό:

«Το Κύπελλο είναι στόχος της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για το αν έχει κάποιο στόχο για το 2013:

«Δεν σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να έχω υγεία και με προσπάθεια και δουλειά όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για το αν το 2012 ήταν η καλύτερη χρονιά γι' αυτόν:

«Όταν παιδί ξεκινά από την δεύτερη ομάδα και φθάνει στην πρώτη, πάντα έχει κάποια όνειρα. Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα τόσο ξαφνικά. Ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους που με πίστεψαν και θα προσπαθώ να τους δικαιώνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: