Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ισόπαλος 1-1 με την Κ20!

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στην Νέα Μεσήμβρια με φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα κόντρα στην Κ20. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Ο Γκαρσία αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος όπως και ο Ολίσε. Για την πρώτη ομάδα σκόραρε ο Δεμηρτζόγλου ενώ για την Κ20 σκόραρε ο Κουλούρης διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Μελίσσα, Ετό, Αποστολόπουλο (στο δεύτερο ο Λίνο), Ιντζίδη, Κατσικά, Γκαρσία (στο δεύτερο ο Σαββίδης), Κάτσε, Ολίσε (στο δεύτερο ο Δεμηρτζόγλου), Ρομπέρτ, Λόρενς, Β. Παπαδόπουλος (στο δεύτερο Μωυσιάδης). Η σύνθεση της Κ20: Γιακουμής, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Qose, Πούγγουρας, Πολύζος, Σαββίδης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Ταουσιάνης, Κρινίτσας. Στο β? ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζεβελέκης, Τσελεπίδης, Χατζόπουλος, Βασαϊτης.

Δεν αγωνίστηκε ο Φωτάκης για προληπτικούς λόγους. Την προπόνηση δεν πρόλαβε ο Καμαρά που επιστρέφει σήμερα ενώ ο Κουμαλό αναμένεται να επιστρέψει αύριο και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: