Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μπαζίνσκι: «Δεν τα είπα ποτέ»!

Μάρτσιν Μπαζίνσκι αναιρεί τις καταγγελίες μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr καθώς ισχυρίζεται πως δεν είπε ποτέ κάτι περί στημένου αγώνα στο ΟΑΚΑ!
Ο Πολωνός αμυντικός άναψε φωτιές με τις... αόριστες μεν, καταγγελίες δε, περί δόλιας προσπάθειας του Παναθηναϊκού να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Βίσλα. Το gazzetta.gr όπως είχε υποχρέωση δεν αναπαρήγαγε απλά την είδηση, αλλά επικοινώνησε απ' ευθείας με τον... δράστη της «πυρκαγιάς». Κι εκείνος όχι απλά αρνήθηκε ότι έχει κάνει τέτοια δήλωση, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν μίλησε καν στον πολωνικό Τύπο για αυτό το παιχνίδι.
- Θα θέλαμε να κάνεις ένα σχόλιο για όλα όσα είπες για Ελλάδα και... Παναθηναϊκό.
«Είναι παράξενο και δύσκολο για μένα να μιλήσω για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και κυρίως για το παιχνίδι που χάσαμε. Διότι κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα, βάλαμε γενικά αρκετά γκολ αλλά δεν περάσαμε τελικά».
 - Με τα όσα δημοσιεύτηκαν στην Πολωνία έχεις... αναστατώσει όμως την Ελλάδα.
«Είμαι στην Τουρκία αυτήν την στιγμή και δεν μπορώ να μιλήσω και πολύ. Δεν μπορώ και δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό».
 - Είναι αληθινές οι δηλώσεις αυτές στην Πολωνία;
«Οχι, όχι, όχι! Προσωπικά δεν έχω κάνει τέτοιο σχόλιο στον πολωνικό Τύπο για τον αγώνα. Όχι, δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τους αγώνες αυτούς».


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: