Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω…»

Αν και πραγματοποιεί «μαγικές» εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Σουόνσι, ο Μίτσελ δεν κλήθηκε για το φιλικό της Ισπανίας με την Ουρουγουάη, ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω!

«Δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω…»
Ο Μίτσελ, έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στην Αγγλία, έχοντας ήδη πετύχει 13 γκολ με τη φανέλα της Σουόνσι, στην πρώτη του μόλις χρονιά στην Premier League.

Και ο ίδιος θα πίστεψε πως με τέτοιες εμφανίσεις, θα έπαιρνε το… βάπτισμα του πυρός στην εθνική Ισπανίας, ωστόσο δεν βρισκόταν ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για το προσεχές φιλικό με την Ουρουγουάη. Βέβαια, δεν τα παρατάει. Κάθε άλλο. Εμφανίζεται έτοιμος για περισσότερη δουλειά.

«Δεν έχω πρόβλημα που δεν κλήθηκα στην εθνική της χώρας μου. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται να δουλέψω περισσότερο. Δεν είμαι απογοητευμένος. Πάντα είναι δύσκολο να βρεθείς μέσα στην αποστολή της Ισπανίας και να παίξεις παιχνίδια», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Ντελ Μπόσκε. Στο μυαλό μου δεν έχω το πότε θα κληθώ στην εθνική, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μου με την ΚΠΡ. Προφανώς ήθελα να είμαι στην αποστολή, αλλά είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όλοι αξίζουν να βρίσκονται εκεί».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: