Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Δύσκολα χάνει η Ισπανία»

Το εγκώμιο της εθνικής ομάδας της Ισπανίας «έπλεξε» με δηλώσεις του ο επιθετικός της Λίβερπουλ και της Ουρουγουάης, Λουίς Σουάρεζ, λίγο πριν το φιλικό παιχνίδι κόντρα στους «φούριας ρόχας».

«Δύσκολα χάνει η Ισπανία»
«Μέλι» έσταξε για τους παίκτες που απαρτίζουν τα τελευταία χρόνια την εθνική ομάδα της Ισπανίας ο Λουίς Σουάρεζ.

Ο βραχύσωμος επιθετικός της Λίβερπουλ και της Ουρουγουάης σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως οι «φούριας ρόχας» έχουν φτιάξει ένα σύνολο, το οποίο δύσκολα μπορεί να ηττηθεί, αφού έχει ποδοσφαιριστές που «ξεχειλίζουν» από ποιότητα, λίγο πριν το φιλικό απέναντι στο σύνολο του Βιθέντε ντελ Μπόσκε.

«Είναι δύσκολο να νικήσεις την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αφού έχει παίκτες με ποιότητα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει πως είναι πολύ δύσκολο να χάσουν κάτι που είναι αξιοσημείωτο. Ωστόσο, είναι άνθρωποι και μπορούν να ηττηθούν», είπε αρχικά ο Σουάρεζ.

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε και για το κατά πόσο είναι εφικτή η πρόκριση της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία: «Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα όποια λάθη μας στην πορεία, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως όλοι οι παίκτες που είναι στην εθνική είναι πραγματικά ενωμένοι». 


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: