Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Χάσαμε δύο δικούς μας βαθμούς»

Για την ισοπαλία με τον Άρη μίλησε ο Κοστίν Λάζαρ (φωτό), σε δηλώσεις του στη ρουμανική ιστοσελίδα «Dolce-sport».

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ματς και παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Κρίμα που δεν νικήσαμε, γιατί είχαμε το ματς στο χέρι μας. Χάσαμε δύο δικούς μας βαθμούς» είπε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε: «Είναι πάντα ντέρμπι αυτά τα παιχνίδια εδώ. Όπως τα παιχνίδια Στέαουα-Ραπίντ, Ραπίντ-Ντιναμό ή Ντιναμό-Στεάουα. Κάθε παίκτης ζει έντονα αυτά τα παιχνίδια, νιώθει ότι έχει μεγάλη αξία να παίζει ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχουν πολλοί οπαδοί και είτε σε επιδοκιμάζουν, είτε σε γιουχάρουν, το συναίσθημα είναι ωραίο».
Στο μεταξύ, ο Μπονγκάνι Κουμάλο, με δηλώσεις του επεδίωξε την ανύψωση του ηθικού στη Νότια Αφρική μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Άφρικα.

«Όλοι υποστήριξαν την ομάδα. Κάθε Νοτιοαφρικανός ήθελε να κερδίσει η Εθνική κι αυτό μας έκανε να προχωρήσουμε. Θέλαμε να σηκώσουμε το τρόπαιο και να το αφιερώσουμε στον κόσμο, αλλά όπως γνωρίζετε στα πέναλτι μπορεί να κερδίσει ο καθένας.

Ήμασταν άτυχοι που αποκλειστήκαμε, αλλά όλο το έθνος έδειξε την πίστη του σε μας κι αυτό είναι το σημαντικότερο όταν μιλάμε για την Εθνική. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σαν ομάδα, καθώς υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014. Εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλου του έθνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: