Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Τσομίδης: «Δε θα έκανα καμία κίνηση χωρίς να συνεννοηθώ με τους συναδέλφους μου»

Ο νομικός εκπρόσωπος και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, μετά τις δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» το πρωί και τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε στην ΠΑΕ και τη διαφοροποίηση των άλλων δύο νομικών εκπροσώπων που χειρίζονται την υπόθεση της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99, χρειάστηκε να τοποθετηθεί ξανά στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξηγώντας τα εξής:

«Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το αν αυτά που δηλώνω είναι αληθή. Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι περί παραιτήσεως, είπα ότι ο δικός μου ρόλος στο συμβούλιο -το προσωρινό- έχει να κάνει με άμεση σχέση με την υπαγωγή ή όχι της ομάδας στο άρθρο 99. Διευκρίνισα και είπα ότι θα παραιτηθώ, αν παραιτηθώ, από τη θέση του συμβουλίου. Φυσικά και δε θα έκανα καμία κίνηση σχετικά με τη νομική υπεράσπιση αυτής της υπόθεσης χωρίς να συνεννοηθώ με τους συναδέλφους μου. Αν έγινε κάποια παρανόηση δεν οφείλετε σε εμένα.

Η δική μου θέση στο διοικητικό συμβούλιο έχει να κάνει μόνο με το άρθρο 99. Αν λοιπόν δεν μπορεί να υπαχθεί η ΠΑΕ Άρης στο 99 γιατί εξωθεσμικοί παράγοντες είναι η ίδια η Πολιτεία και επιβάλουν την αλλαγή των νομικών όρων βάση των οποίων κινείται η νομική ομάδα του Άρη για να υπαχθεί και δεν μπορεί να υπαχθεί. Αντικειμενικά και υποκειμενικά εγώ δεν έχω λόγο να είμαι ο παράγοντας της ομάδας, δεν είναι αυτή η δουλειά μου».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: