Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Δεχθήκαμε αρκετές σφαλιάρες, αλλά…»

Πεπεισμένος πως παρά τις «σφαλιάρες» που έχει δεχθεί τη φετινή σεζόν η Βέροια, στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Νίκος Γεωργιάδης.

«Δεχθήκαμε αρκετές σφαλιάρες, αλλά…»
Η Βέροια επικράτησε του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η «βασίλισσα του βορρά» θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ο αρχηγός τόνισε πως δεδομένα υπάρχει άγχος, κυρίως λόγω των αρκετών «σφαλιάρων» που δέχθηκε ο σύλλογος στην αρχή της σεζόν, ωστόσο πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του κοιτάνε μπροστά, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τις νίκες εντός έδρας που θα δώσουν… αέρα παραμονής.

«Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε μια ομάδα», τόνισε για το εσωτερικό θέμα που δημιοργήθηκε με τον Παντελή Καφέ, ενώ εξήρε και το εγκώμιο του Ατρόμητου, τον οποίο αντιμετωπίζει η Βέροια την Κυριακή.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για το αν υπάρχει άγχος: «Σίγουρα χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, με οποιόδήποτε τρόπο για να παραμείνουμε σε τροχιά σωτήριας. Δεδομένα ήταν δύσκολο ματς και ευτυχώς τα καταφέραμε και ηρεμήσαμε. Πριν το ματς, είχες άγχος, γιατί βλέπεις πως στενεύουν τα περιθώρια και αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι βαθμούς. Φυσιολογικό να έχεις άγχος, αλλά πολλές φορές αυτό σε κάνει να προβληματίζεσαι και να είσαι πιο συγκεντρωμένος».

Για τις δύο σερί νίκες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα: «Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Έχουμε φάει αρκετές σφαλιάρες και μένουμε προσγειωμένοι. Δεν αξίζουμε να είμαστε τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, συνεχίζουμε ταπεινοί για το στόχο μας.

Για τις άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους: «Η αλήθεια είναι πως κοιτάμε και τις άλλες ομάδες τι κάνουν. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι το τι κάνουμε εμείς. Έχουμε κάνει το δικό μας προγραμματισμό και τα ματς που έχουμε εντός έδρας είναι στο χέρι μας να πάρουμε. Καθαρά στα χέρια μας είναι η υπόθεση της παραμονής. Δεν θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος, το πιστεύω πραγματικά. Δεν κοιτάμε τόσο πολύ τα προγράμματα των άλλων ομάδων».

Για την πορεία της Βέροιας: «Όλες οι ομάδες σε μια σεζόν παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Σε διάρκεια όμως και βάση των εμφανίσεων που έχουμε κάνει, αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ακόμα και ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι πιο πάνω από εμάς, δεν έχουν καλύτερο υλικό από το δικό μας. Σίγουρα φταίξαμε και εμείς που είμαστε χαμηλά. Δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Ωστόσο, έχουμε αλλάξει και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πάρα πολύ καλή ομάδα ο Ατρόμητος. Την θεωρώ μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχει πολύ καταξιωμένο προπονητή στον πάγκο, τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά, έχει υψηλό μπάτζετ και έχει θέσεις σπουδαίους ρόλους. Θα πάμε να το χτυπήσουμε το ματς, όμως ας μην κρυβόμαστε δεν είναι και το πιο σημαντικό για μας. Σπουδαίτερο θα είναι το μεθεπόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο μας. Πιστεύω πως μέσα στο… σπίτι μας, είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος αντίπαλος. Κοιτάς τα εντός έδρας παιχνίδια, γιατί σχεδόν με όλες τις ομάδες, έχουμε τους ίδιους στόχους και καλούμαστε να τα πάρουμε. Και μακριά από την έδρα μας θα χτυπήσουμε τους αγώνες κι ό,τι βγει».

Για τα εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα: «Δεν είναι ωραία πράγματα να συμβαίνουν αυτά σε ομάδες. Έχουμε έναν πρόεδρο που αγαπά πολύ την ομάδα και σε άτυχα αποτελέσματα, χάνει λίγο τον έλεγχο. Είναι λάθος, αλλά τον ξέρουμε και κατανοούμε την αντίδρασή του, λόγω και της αγάπης του. Το θέμα με τον Παντελή Καφέ, το μόνο που κάνει είναι κακό στην ομάδα μας, καθώς είναι ο αρχηγός και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ωστόσο δεν μας επηρέασε, συσπειρωθήκαμε και όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, ξεχνάς τα πάντα, οικονομικά, διοικητικά, τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: