Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πανέτοιμη η Εθνική!!

Την Τετάρτη δεν έχει φιλικό μόνο η Εθνική ανδρών κόντρα στην Ελβετία, αλλά και η Ελπίδων κόντρα στην Σκωτία, με τον Κώστα Τσάνα να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Πανέτοιμη η Εθνική
Χωρίς απρόοπτα και προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό της Τετάρτης με την Σκωτία, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κορινθίου.

Ο Κώστας Τσάνας θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα των διεθνών που έχει στη διάθεσή του.

Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό των «μικρών», ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής U-20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας το προσεχές καλοκαίρι, καθώς και για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015, που ξεκινούν το Σεπτέμβρη.

Διαιτητής του αγώνα Ελλάδα-Σκωτία θα είναι ο Βασίλης Δημητρίου από την Κύπρο, με βοηθούς τους Σωτήρη Βίκτωρος-Μάριο Δημητριάδη.

Υπενθυμίζεται η 18άδα:

Τερματοφύλακες: Ανδρέας Γιαννιώτης (Ολυµπιακός), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Βαλεντίνος Βλάχος (ΑΕΚ), Δηµήτρης Κουρµπέλης (Αστέρας Τρ.), Μπάµπης Λυκογιάννης (Ολυµπιακός), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός)

Μέσοι: Γιάννης Βιτώρος (ΟΦΗ), Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Δηµήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόµητος), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός)

Επιθετικοί: Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Δηµήτρης Διαµαντάκος (Άρης), Νίκος Καρέλης (Άµκαρ Περµ)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: