Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Πολύ καλοί φίλοι με τον Μπαλοτέλι»

Στις άριστες σχέσεις που έχει με το νέο (πλέον) του συμπαίκτη, Μάριο Μπαλοτέλι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στεφάν Ελ Σαραουΐ.

«Πολύ καλοί φίλοι με τον Μπαλοτέλι»
Πλέον δεν είναι συμπαίκτες μόνο στην εθνική Ιταλίας, αλλά και στη Μίλαν.

Στέφαν Ελ Σαραουΐ και Μάριο Μπαλοτέλι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όπως ξεκαθάρισε ο πρώτος ενόψει του φιλικού αγώνα που θα δώσει η «σκουάντρα ατζούρα» κόντρα στην Ολλανδία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η φιλία τους είναι εξαιρετική και δεν περιορίζεται μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

«Ποτέ δεν ένιωσα πίεση, αγωνιζόμενος με την εθνική Ιταλίας. Κι αυτό γιατί τόσο ο προπονητής μας, όσο και οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω άνετα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάριο (Μπαλοτέλι) έκανε ντεμπούτο με τη Μίλαν και τα πήγε τόσο καλά στον πρώτο του αγώνα. Ο τεχνικός μας, αναγκάστηκε να αλλάξει το σχήμα της ομάδας για να πάρει το καλύτερο δυνατό και από τους δύο μας και πιστεύω πως δικαιώσαμε την εμπιστοσύνη του», τόνισε αρχικά ο 20χρονος άσος και συνέχισε:

«Ελπίζω κι εγώ να βελτιωθώ στο πλάι του Μάριο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με πολύ δουλειά και στο μέλλον. Ο Μάριο κι εγώ διατηρούμε άριστες σχέσεις, που ξεπερνούν τη συνεργασία μας στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μια εξαιρετική φιλία».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: