Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Στο πλάνο μας»

Προσοχή σε όλο το ματς ζητεί από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προκειμένου να έρθει η νίκη επί της Καβάλας στην αναμέτρηση της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη (17:45).

Σφαιρόπουλος: «Στο πλάνο μας»
Την τέταρτη σερί νίκη θέλει ο Πανιώνιος υποδεχόμενος την Τετάρτη για τη 16η αγωνιστική της Α1 την Καβάλα.

«Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση γιατί η Καβάλα είναι μία ομάδα που ψάχνει να βρει νίκες για να πετύχει τον στόχο της. Με την αλλαγή προπονητή έχει τέσσερις νίκες στο ενεργητικό της και μάλιστα οι δύο εκτός έδρας», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση που είχαμε τελευταία ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας αμυντικά και επιθετικά για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Ο σέντερ της ομάδας, Κρις Μπούκερ, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στο Περιστέρι αλλά για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα μας με την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στον αγώνα του πρώτου γύρου. Έκτοτε πολλά άλλαξαν και κυρίως το ρόστερ της Καβάλας που με νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες ψάχνει σε κάθε αγώνα τη νίκη ώστε να πετύχει τον στόχο της. Χρειάζεται λοιπόν να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του "φαβορί" που έχουμε για τον συγκεκριμένο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: