Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Τι είχες Γιάννη…!

Πάνω που ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, είδε τον Γιώργο Ιωαννίδη να ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ ο έμπειρος τεχνικός για το ίδιο ματς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπολογίζει τον Παναγιώτη Ζορμπά.

Τι είχες Γιάννη…
Μετά από αρκετές μέρες ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, είδε τον αμυντικό της ομάδας, Γιώργο Ιωαννίδη, να βγάζει χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης (5/2) δείχνοντας πως είναι απολύτως έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο 53χρονος τεχνικός δύσκολα θα υπολογίζει στον Παναγιώτη Ζορμπά στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά», αφού ο έμπειρος μέσος στο ματς με την Κέρκυρα υπέστη διάστρεμμα και έτσι η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Αυτός που θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντένις Σόουζα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ έκανε θεραπεία, αφού νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον προσαγωγό.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Μανόλης Μονιάκης και Αλέξης Περογαμβράκης. Απών από την προπόνηση της Τρίτης (5/2) ήταν ο Γιάννης Βιτώρος, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης ο Πετράκης χώρισε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ. Το ένα αποτελούταν από τους παίκτες που έπαιξαν στο φιλικό με τον Ρούβα, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία και τελειώματα φάσεων, ενώ στο δεύτερο ήταν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις με μπάλα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: