Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Εγγύηση ο Φαν Χάαλ»

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα νικήσει, έπειτα από 5 συνεχόμενες ήττες σε φιλικούς αγώνες, φάνηκε να είναι ο Τσέζαρε Πραντέλι, μιλώντας για το αποψινό ματς της Ιταλίας με την Ολλανδία.

«Εγγύηση ο Φαν Χάαλ»
Αποτελεί… παράδοση για τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα στους φιλικούς αγώνες, κάτι που έχει κοστίσει την ήττα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των «ατζούρι». Αυτή την παράδοση θέλει να σπάσει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία ο Τσέζαρε Πραντέλι, σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του ματς.

«Κανείς δεν θέλει να χάνει, ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια. Η Ιταλία έχει γνωρίσει την ήττα στα 5 τελευταία φιλικά ματς, οπότε με την Ολλανδία περιμένω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πάντως, ακόμα και οι ήττες μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα. Για παράδειγμα, στην ήττα από τη Γαλλία, δοκιμάσαμε για πρώτη φορά τον Μπαλοτέλι με τον Ελ Σααραουί στην επίθεση. Οπότε, δεν είναι πάντα αποτυχία μια ήττα», είπε ο Ιταλός.

Το δίδυμο που χρησιμοποιήθηκε σε εκείνο το φιλικό, είναι το επιθετικό δίδυμο της Μίλαν. Ο Πραντέλι διεκδικεί την… πατρότητα της ιδέας. «Πολύ πριν ακουστεί πως η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Μάριο, εγώ τον χρησιμοποίησα με τον Στεφάν. Ίσως πήραν από εμένα την ιδέα, βλέποντας πόσο ταιριάζουν οι δύο παίκτες», είπε γελώντας ο Πραντέλι.

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία, ο Πραντέλι έδειξε να υπολογίζει πολύ τους νέους παίκτες των «οράνιε». «Ο Φαν Χάαλ έχει προσφέρει έργο σε κάθε ομάδα στην οποία εργάστηκε. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η προώθηση των νεαρών παικτών. Κάτι που θα κάνει και στην μεταξύ μας αναμέτρηση. Περιμένω μια οργανωμένη Ολλανδία, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της», ήταν το σχόλιο του Τσέζαρε Πραντέλι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: