Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Φοιρός: «Ας μην βγάλουμε κόκκινη στο Γιαννιώτα»

Ο τέως τεχνικός σύμβουλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών και φυσικά πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Ηρακλή, αλλά και στο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ.

Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών:

«Είναι γνωστά τα προβλήματα στην Αναγέννηση. Δεν υπήρχαν χρήματα, ήταν απλήρωτοι οι παίκτες και η διοίκηση αναγκάστηκε να αφήνει τους παίκτες να φεύγουν. Δυσκολευόμασταν για ασφαλιστική ενημερότητα, μετά υπήρξαν διαφωνίες με τη διοίκηση και αναγκάστηκα να φύγω».

Για τον Ηρακλή:

«Με το Στράντζαλη έπαιζε πολύ καλά ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια και κατά σύμπτωση δεν έπαιρνε βαθμούς. Δυσκολευόταν στα εντός έδρας ματς και δεν μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ομάδες που έπαιζαν κλειστά. Δεν έπαιξε καλά στα Γιαννιτσά και με τέτοιες εμφανίσεις δεν με κάνει αισιόδοξο. Δεν ήταν δημιουργικός».

Για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, την πορεία των «κιτρίνων» και το Γιαννιώτα:

«Ο Άρης δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, ήταν μέτριος στο πρώτο, βελτιώθηκε στο δεύτερο, προσπάθησε όμως να το ανατρέψει και τελικά πήρε την ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος ήταν πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο κάθισε και μετά την αποβολή προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο τέλος ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Νομίζω γενικά πως ο Άρης μπορεί να ξεφύγει γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις».

«Ο Γιαννιώτας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν μπορούμε να του βγάλουμε κόκκινη κάρτα, πρέπει κάποιος να του μιλήσει και να του δείξει ορισμένα πράγματα. Πρέπει να μιλήσει μαζί του ο Γιάννης (σ.σ. Μιχαλήτσος) και να του δείξει τον τρόπο που πρέπει να παίξει, να μην κάνει κατάχρηση στο κουβάλημα της μπάλας, την ταχύτητα να την εκμεταλλεύεται χωρίς την μπάλα, όχι με την μπάλα. Είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να του μάθουν πώς να το εκμεταλλευτεί».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: