Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δώνης: «Δεν κάνω χάρες σε κανένα»

Μόνο όποιος αξίζει θα παίζει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως υπολογίζει κανονικά τον Ουρουγουανό μέσο, ο οποίος από την πλευρά του ζήτησε από τον προπονητή του να μην του κάνει χάρη και πως αν δεν το αξίζει, δεν πρέπει να παίζει.
Ο Δώνης τόνισε αρχικά, στον Γκαρσία: «Είναι χαρά μου να βλέπω να παίζουν καλά παίκτες 36 ετών, όπως συνέβη στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν προπονητής. Σε υπολογίζω. Μακάρι να βοηθήσεις, όπως όντως μπορείς την ομάδα. Το χρειαζόμαστε αυτό».
Ο Ουρουγουανός παίκτης τόνισε από την πλευρά του: «Έβλεπα ότι δεν με αντιμετώπιζες όπως πρώτα και κατάλαβα ότι δε με υπολογίζεις».
Επίσης, ο Δώνης υπογράμμισε: «Έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλούς παίκτες, ενώ υπήρχαν και οι μεταγραφές, που έπρεπε να εξετάσω αρκετούς ποδοσφαιριστές πριν τους πάρουμε. Δεν έχω αλλάξει άποψη για σένα και σε σέβομαι πάρα πολύ. Μην αδικείς κάποιον που δεν είχε πρόθεση να σε αδικήσει».
Ο Γκαρσία ξεκαθάρισε στον προπονητή του: «Δεν θέλω να μου κάνεις χάρη. Αν δεν είμαι καλός, πρώτος εγώ θα πάω σπίτι μου».
Τέλος, ο Δώνης τόνισε στον Ουρουγουανό μέσο: «Δεν θα κάνω χάρη σε κανέναν, όπως δεν το έκανα και στις άλλες ομάδες που βρέθηκα. Αν δεν είσαι καλός, δεν θα παίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: