Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Μας έστησαν στο ΟΑΚΑ»

Ό,τι θυμάται… χαίρεται καθένας, με τον Μάρτιν Μπαζίνσκι να αναφέρει πως ο διαιτητής "έστησε" την Βίσλα Κρακοβίας την σεζόν 2005-06 στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που οι Πολωνοί αποκλείστηκαν

«Μας έστησαν στο ΟΑΚΑ»

Ο Πολωνός που αγωνίστηκε 2 χρόνια στην Ελλάδα με τα χρώματα του Ατρόμητου είπε σε Μέσα της χώρας του: «Παίζοντας εκεί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί, όλα είναι πιθανά και σήμερα, δεν έχω ψευδαισθήσεις. Μας έστησαν στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό όταν έπαιζε στην Βίσλα».

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στην Πολωνία με 3-1 και στην Αθήνα, επικράτησε 3-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση με την κεφαλιά του Κώτσιου οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση. Ο παλιός αμυντικός του Ατρόμητου θεωρεί πως στο 2-1 κακώς ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του σε ένα ματς που και οι «πράσινοι» φώναζαν για αποφάσεις… Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός πως οι Πολωνοί δεν διαμαρτυρήθηκαν καν για το συγκεκριμένο γκολ.

Δείτε την φάση που εφτά χρόνια μετά, θυμήθηκε ο Μπαζίνσκι και εβγαλε το συμπέρασμα οτί "στήθηκε" η ομάδα του και το εξομολογήθηκε στο περιοδικό "Pilka Nozna".


Baszczynski  Wisle przekrecono w el... από tttpk





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: