Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ενδιαφέρον Νασιονάλ για Πάμπλο Γκαρσία!

Ενδιαφέρον της Νασιονάλ για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία προκύπτει σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουρουγουάη.

Ενδιαφέρον Νασιονάλ για Πάμπλο Γκαρσία
Το θέμα Γκαρσία έληξε χωρίς… απώλειες για τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη επιλύθηκε ομαλά το ζήτημα κι ο Ουρουγουανός μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

Ωστόσο το όνομά του είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουρουγουάη και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "ovaciondigital.com.uy" η Νασιονάλ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν μάλιστα ευσταθούν οι πληροφορίες των συμπατριωτών του, σήμερα (7/1) θα γίνει "κρούση" στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Το δημοσίευμα, αναφέρει: «Δεν είναι μυστικό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο κεντρικός χαφ έχει μικρή συμμετοχή στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ακούγεται για πιθανή ενίσχυση.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν του Σεμπαστιάν Εγκουρέν, αλλά ο παίκτης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να πάρει την ελευθερία του από την Ασουνσιόν, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του περίπου 500.000 δολάρια.

Το όνομα του Γκαρσία ήταν πάντα στο προσκήνιο, και ο ίδιος, όποτε μπορούσε, έκανε γνωστή την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο Κανάριο είναι στις επιλογές για να πάρει τη θέση του κεντρικού χαφ. Έχει εξαιρετική και μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι έμπειρος, έχει προσωπικότητα και καλό χειρισμό της μπάλας και είναι καλός εκτελεστής φάουλ. Σήμερα, στην ηλικία των 35, βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: