Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Πιο χρήσιμος από τον Κριστιάνο ο Ριμπερί»

Το εγκώμιο του Ριμπερί έπλεξε ο Φίλιπ Λαμ μιλώντας για το αποψινό φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με την Γαλλία. Σύμφωνα με τον αμυντικό της Μπάγερν, ο Γάλλος είναι ανώτερος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Πιο χρήσιμος από τον Κριστιάνο ο Ριμπερί»

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο Φίλιπ Λαμ εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Φρανκ Ριμπερί. «Θα κληθώ να σταματήσω τον συμπαίκτη μου στη Μπάγερν, τον Φρανκ Ριμπερί και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ειδικά όταν πλησιάζει στην περιοχή με την ταχύτητά του, είναι σχεδόν αδύνατον να τον σταματήσεις χωρίς φάουλ. Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, το παιχνίδι αυτό, γιατί περιμένω να έχουμε πολλές μονομαχίες με τον Φρανκ. Να δούμε ποιος θα επικρατήσει», είπε χαμογελώντας ο αμυντικός της Γερμανίας.

Όταν του επισημάνθηκε πως χρησιμοποιεί πολύ κολακευτικά λόγια για τον αποψινό αντίπαλό του, ο Λαμ δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια σύγκριση που θα συζητηθεί. «Για μένα είναι σημαντικότερος παίκτης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τουλάχιστον είναι πιο χρήσιμος. Ο Φρανκ δεν παίζει για τον εαυτό του, αλλά προσπαθεί να προσφέρει συνολικά στην ομάδα. Τρέχει στην άμυνα, φτιάχνει παιχνίδι, δίνει τελικές πάσες, πετυχαίνει γκολ. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο», απάντησε ο Φίλιπ Λαμ, ξαφνιάζοντας αρκετούς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: