Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το έψαξε η UEFA για τον Πόλεκσιτς!!

Σε επαφή με τον τερματοφύλακα της Νρέμπρετσεν, Βούκασιν Πόλσκιτς είχε έρθει η UEFA, προκειμένου να ρίξει... φως στην υπόθεση για το στημένο παιχνίδι ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Ντέμπρετσεν.

Το έψαξε η UEFA για τον Πόλεκσιτς
Άνθρωποι της UEFA είχαν έρθει σε επαφή με τον γκολκίπερ της Ντέμπρετσεν, Βούκασιν Πόλσκιτς, αφού είχε κριθεί ύποπτος για συναναστροφή με άτομα που ήθελαν να «στήσουν» το ματς με τη Λίβερπουλ, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2009-2010. Επιβεβαίωσε τις έρευνες η ουγγρική ομάδα.

To δημοσίευμα της εφημερίδας «Ekstra Bladet», τόνισε πως σε εκείνο το ματς στο «Άνφιλντ», είχε δωροδοκηθεί ο πορτιέρο της ουγγρικής ομάδας, ώστε το τελικό σκορ να ξεπερνάει τα 2,5 γκολ. Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ επικράτησαν μόνο 1-0, με αποτέλεσμα να πάνε… περίπατο τα σχέδια των ανθρώπων που ήθελαν να τα «τσεπώσουν».

Μάλιστα, δεν ήταν μονάχα αυτό το ματς στο οποίο ο Πόλεκσιτς φερόταν να έχει χρηματιστεί για να βοηθήσει στην επίτευξη συγκεκριμένου αποτελέσματος, αφού κατηγορήθηκε και για το εντός έδρας ματς της ομάδας του, το 2009, κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Αυτά τα δύο είναι τα παιχνίδια που εξετάζονται» ανέφερε σε τοποθέτησή του ο ουγγρικός σύλλογος, χωρίς να σχολιάσει τίποτα περισσότερο.

Πάντως, έκανε γνωστό ότι ο Πόλεκσιτς είχε έρθει σε επαφή με ανθρώπους της UEFA, στο φινάλε της σεζόν 2009-2010, λόγω του ότι είχε θεωρηθεί ύποπτος για «στήσιμο» της αναμέτρησης κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η κατάληξη της υπόθεσης γκολκίπερ της Ντέμπρετσεν ήταν ο διετής αποκλεισμός του από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: