Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Εκτιμά την Ιταλία ο Φαν Χάαλ!

Τα εύσημα στην εθνική Ιταλίας και τον προπονητή της Τσέζαρε Πραντέλι, απέδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, μιλώντας την παραμονή του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων.

Εκτιμά την Ιταλία ο Φαν Χάαλ
Είναι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το βράδυ της Τετάρτης θα τεθούν αντιμέτωπες στο Άμστερνταμ σε φιλικό προετοιμασίας, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η Ολλανδία και η Ιταλία κοντράρονται σε έναν αγώνα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Λουίς Φαν Χάαλ, σύμφωνα με όσα είπε την παραμονή του ματς.

«Περιμένω με ενδιαφέρον το παιχνίδια αυτό, αφού πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω πολλά νέα παιδιά. Η ομάδα μου αντιμετωπίζει έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Ιταλία και καλείται να μου δώσει απαντήσεις. Θα είναι σημαντικό τεστ για όλους μας, αυτή η αναμέτρηση», δήλωσε ο Ολλανδός.

Η Ιταλία είναι η φιναλίστ του πρόσφατου Euro, κάτι που δεν ξεχνάει ο Φαν Χάαλ. «Η ομάδα του Πραντέλι είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, όπως ο Μπαλοτέλι ή ο Ελ Σααραουί, ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί ακόμα πιο επικίνδυνος από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι. Για αυτό το λόγο περιμένω να δω πώς θα αποδώσουν οι δικοί μου ποδοσφαιριστές. Θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το ματς», πρόσθεσε ο Φαν Χάαλ.

Κλείνοντας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, έπλεξε το εγκώμιο του Τσέζαρε Πραντέλι. «Τον γνωρίζω από τότε που προπονούσε τη Φιορεντίνα. Είναι ικανότατος και πανέξυπνος. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι πως έχει δώσει επιθετική… ταυτότητα στην εθνική Ιταλίας, χωρίς, ωστόσο, να παραμελεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία είναι το παραδοσιακό χαρακτηριστικό της Ιταλίας. Συνεπώς, ακόμα και για μένα αυτό το παιχνίδι αποτελεί ένα σημαντικό τεστ», είπε με έμφαση ο Λουίς Φαν Χάαλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: