Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Φαβορί ο Κουίν για Ολυμπιακό!

Στον Κρις Κουίν καταλήγει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να καλύψει το κενό του τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό.

Φαβορί ο Κουίν για Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει εντοπίσει κάτι… πλησιέστερο σε αυτό που ψάχνει, αλλά καταλήγει στον 29χρονο άσο (1,88μ.) για πολλούς λόγους. Αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός, ο λευκός Αμερικανός είναι οργανωτής, παίκτης ομάδας με καλή πάσα και αξιόπιστο σουτ, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες και «τρελές» απαιτήσεις για χρόνο στο παρκέ, ενώ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας παίξει σε Χίμκι πέρυσι και Βαλένθια φέτος.

Παίκτες τύπου Τζέρεμι Πάργκο μπορεί να είναι ποιοτικότεροι, ωστόσο δεν είναι κλασικοί πλέι μέικερ, θέλουν πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσουν τη χημεία της ομάδας, ενώ ο συγκεκριμένος παίκτης έχει και υψηλό κασέ.

Εξελίξεις στο θέμα αυτό θα υπάρξουν λίαν συντόμως. Η σχετική προθεσμία για μεταγραφή λήγει στις 20 Φεβρουαρίου και ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Συν τοις άλλοις, με την απόκτησή του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα, καθώς θα έχει συμπληρωθεί η εξάδα των ξένων (Χάινς, Λο, Πάουελ, Άντιτς, Σερμαντίνι οι υπόλοιποι).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: